top of page

Praktijk voor NKO-geneeskunde Dr. Majid Ghosn behandelt alle problemen aan de neus, keel en oren (Brussel)

Kampt u of uw partner met een snurkprobleem? Doe dan een beroep op de expertise van Praktijk voor NKO-geneeskunde Dr. Majid Ghosn in Brussel.

Neus, keel en oor

In de praktijk, die gelegen is in het centrum van de Europese wijk, behandelt dokter Majid Ghosn alle aandoeningen aan de neus, de keel, de oren en de hals. U kunt vertrouwen op zijn expertise voor een doeltreffende behandeling op maat van uw klachten.

Snurken

De behandeling van snurken is één van de specialiteiten van dokter Majid Ghosn. Het zachte gehemelte is vaak de oorzaak van dit ongemak. Met eeneffectieve aanpak bereikt uw neus-, keel- en oorarts voortreffelijke resultaten.

Flexibele endoscopie

Een flexibele endoscopie duurt slechts enkele minuten en wordt uitgevoerd onder lokale verdoving. Dit onderzoek stelt de dokter in staat om het strottenhoofd en de neusholte van nabij te inspecteren. Deze onderzoekstechniek is doeltreffend bij onder meer neuspoliepen en kwetsuren aan het strottenhoofd.

Uw ervaren neus-, keel- en oorarts

De praktijk verwelkomt zowel Nederlandstalige, Franstalige als Engelstalige patiënten. Dokter Majid Ghosn communiceert perfect in deze drie talen.

Dokter Ghosn beschikt over een diploma in de geneeskunde (Universiteit van Leuven) met een specialisatie in de otorinolaryngologie (Universiteit van Gent). Sinds 1998 voert dokter Ghosn eveneens neuscorrecties uit voor zowel functionele als esthetische redenen.

Hebt u vragen of wilt u een afspraak maken in de praktijk? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het kabinet.

bottom of page